Centrul de Calcul Info'98 SA

Despre

Centrul de Calcul Info’98 SA

Centrul de Calcul INFO’98 SA s-a înființat la 1 martie 1974, ca unitate subordonată a fostului Combinat Minier Valea Jiului, actuala Companie Națională a Huilei Petroșani, iar prin desprinderea de aceasta, în anul 1998, a devenit societate de sine stătătoare.

În anul 2000 societatea a fost privatizată, în prezent fiind cu capital integral privat.

Parteneriate

Performanțele firmei au fost recunoscute de partenerii noștri, în prezent fiind Microsoft Partener Silver Application Development și Centru de testare certificat de ECDL România SA.

Din octombrie 2001 suntem marcă înregistrată la OSIM sub numărul 48379.

Certificări

Managementul calității și securității informațiilor

Centrul de Calcul INFO’98 SA are implementat și certificat un sistem de management al calității în conformitate cu standardul ISO 9001, încă din 2002 certificarea fiind realizată de către organismul acreditat, „Societatea Română de Asigurare a Calității” (SRAC) primind în data de 20.11.2002 certificatul cu nr. de înregistrare RO-1121.

În anul 2010 s-a implementat și managementul securității informațiilor. Acesta a fost integrat cu managementul calității și în 21 septembrie 2010 s-au obținut atât recertificarea pe sistemul de management al calității n conformitate cu standardul ISO 9001 cât și certificarea pe sistemul de management al securității informațiilor în conformitate cu standardul ISO/IEC 27001

CENTRUL DE CALCUL INFO ‘98 S.A., prin SISTEMUL DE MANAGEMENT AL CALITĂŢII, menținut și îmbunătățit, urmărește atât satisfacerea cerințelor clienților, a cerințelor legale, a celor de reglementare, cât și îmbunătățirea continuă a calității produselor/serviciilor furnizate, în condiții de rentabilitate economică pentru firmă și de menținere a reputației pe piață.

CENTRUL DE CALCUL INFO ‘98 S.A., prin SISTEMUL DE MANAGEMENT AL SECURITĂŢII INFORMAŢIILOR, menținut și îmbunătățit, urmărește asigurarea unei securități a informației, pe termen lung, bazându-se pe implementarea de politici, proceduri și metode de securitate destinate protejării informațiilor și resurselor organizației.

CONDUCEREA are responsabilitatea pentru înțelegerea, implementarea și menținerea sistemului integrat în vreme ce ÎNTREGUL PERSONAL al CENTRULUI DE CALCUL INFO ‘98 S.A. cunoaște și se conformează procedurilor sistemelor de management al calității și securității informațiilor, pentru a satisface cerințele explicite și implicite ale clienților, servind în același timp la protejarea intereselor organizației.

srac1121
27001
diploma
diploma
Imagine de Free-Photos de la Pixabay