Centrul de Calcul Info'98 SA

Servicii

Outsourcing

Organizația noastră are o experienţă considerabilă în acest domeniu, prin relaţia solidă cu Compania Naţională a Huilei şi nu numai. În acest domeniu, Centrul de Calcul INFO’98 SA, prin anagajaţii proprii poate să menţină în funcţiune şi să modernizeze, orice sistem informatic al unui agent economic care decide să îşi externalizeze competenţa IT.

Acest demers este unul actual şi modern pe plan intern şi internaţional, iar specialiştii Centrul de Calcul INFO’98 SA au capacitatea, deja dovedită, de a satisface nevoile oricărui client.

Implementare IT

Centrul de Calcul INFO’98 SA este un specialist în acest domeniu, având acumulată expertiza în implementarea de soluţii informatice realizate de noi cât şi de alţi producatori software cu care avem relaţii de colaborare.
Organizația noastră, fiind Microsoft Reseller, vinde licenţe Microsoft.

De asemenea, suntem Microsoft Authorized Education Reseller, comercializând programe pentru educaţie.

Întreţinere software si hardware computere/reţele

Pentru clienţii noştri asigurăm menţinerea funcţionării computerelor, din punct de vedere software, în parametrii normali, efectuăm salvări de siguranţă şi restaurări de date. Specialiştii firmei pot de asemenea să-i consilieze, în domeniul IT, pe clienţii noştri în vederea menţinerii parametrilor de calitate doriţi.

Creare şi întreţinere web-site-uri

Realizăm orice tip de site-uri, începînd de la cele mai simple pagini de prezentare, pînă la cele care utilizează baze de date care interacţionează cu vizitatorii pe internet.