Centrul de Calcul Info'98 SA

Servicii

Outsourcing

Organizația noastră are o experienţă considerabilă în acest domeniu, prin relaţia solidă cu Compania Naţională a Huilei şi nu numai. În acest domeniu, Centrul de Calcul INFO’98 SA, prin anagajaţii proprii poate să menţină în funcţiune şi să modernizeze, orice sistem informatic al unui agent economic care decide să îşi externalizeze competenţa IT.

Acest demers este unul actual şi modern pe plan intern şi internaţional, iar specialiştii Centrul de Calcul INFO’98 SA au capacitatea, deja dovedită, de a satisface nevoile oricărui client.

Implementare IT

Centrul de Calcul INFO’98 SA este un specialist în acest domeniu, având acumulată expertiza în implementarea de soluţii informatice realizate de noi cât şi de alţi producatori software cu care avem relaţii de colaborare.
Organizația noastră, fiind Microsoft Reseller, vinde licenţe Microsoft.

De asemenea, suntem Microsoft Authorized Education Reseller, comercializând programe pentru educaţie.

Instruire IT

Firma noastră a devenit centru de testare de către ECDL România în cursul lunii decembrie 2003 şi organizează cursuri în vederea dobândirii Permisului European de Conducere a Calculatorului

European Computer Driving Licence

Acest permis reprezintă certificatul standard pentru calificarea de bază în utilizarea calculatorului, recunoscut la nivel internaţional. El dovedeşte abilitatea deţinătorului de a folosi eficient un computer, fiind astfel cerut de către angajatori din cele mai diverse domenii de activitate.

De altfel, ECDL a fost recomandat tuturor statelor membre UE drept certificat standard privind operarea pe calculator şi, în consecinţă’, multe guverne au hotărât introducerea standardului ECDL în scopul creşterii eficienţei angajaţilor.

Cursurile se adresează tuturor categoriilor sociale şi profesionale, cu menţiunea că beneficiază de reduceri: studenţii, elevii, şomerii şi persoanele cu handicap.

În decursul anilor au participat la cursuri peste 400 de persoane.

Practic, pentru a obţine Permisul European de Conducere a Calculatorului, un candidat va trebui să promoveze un număr de 7 examene, dintre care un examen teoretic şi şase examene practice.

Cursul ECDL cuprinde tot pachetul Microsoft Office şi este structurat astfel:

  • Modul 1 – Concepte de bază ale Tehnologiei informaţiei (IT) – teoretic
  • Modul 2 – Utilizarea computerului şi organizarea fişierelor (Windows 98, lucru cu fişiere)
  • Modul 3 – Procesare de text (Microsoft Word)
  • Modul 4 – Calcul tabelar (Microsoft Excel)
  • Modul 5 – Baze de date (Microsoft Acces)
  • Modul 6 – Prezentări (Microsoft Power Point)
  • Modul 7 – Internet Explorer 6 şi Outlook Express 6 (navigare pe internet şi poştă electronică)

Se poate opta pentru permisul ECDL START care cuprinde 4 module, sau pentru permisul ECDL COMPLET care cuprinde toate cele 7 module.

Întreţinere software si hardware computere/reţele

Pentru clienţii noştri asigurăm menţinerea funcţionării computerelor, din punct de vedere software, în parametrii normali, efectuăm salvări de siguranţă şi restaurări de date. Specialiştii firmei pot de asemenea să-i consilieze, în domeniul IT, pe clienţii noştri în vederea menţinerii parametrilor de calitate doriţi.

Creare şi întreţinere web-site-uri

Realizăm orice tip de site-uri, începînd de la cele mai simple pagini de prezentare, pînă la cele care utilizează baze de date care interacţionează cu vizitatorii pe internet.